БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

ТЕРМОФЛЕКС® RAPID от МАРИСАН & КОЛЕВ АД

ПредишенСледващ

ТЕРМОФЛЕКС® RAPID

Иновационна топлоизолационна система с експресен монтаж на топлоизолационните плочи от EPS монтирани посредством нискоекспандиращо полиуретаново лепило-пяна.

Описание
ТЕРМОФЛЕКС® RAPID е високо технологична топлоизолационна система за експресно монтиране на топлоизолационният слой. Отличава се с извънредно голяма ефективност и сигурност. Уникалните предимства, които тя предоставя при монтаж, както и отличните системни характеристики, които притежава я превръщат в една извънредно рационална премиум топлоизолационна система.

Системата е изпълнена с плочи от фасаден полистирен (обикновен или графитен EPS) или от твърда полиуретанова пяна (PUR). Специалното нискоекспандиращо лепило-пяна предотвратява разместването на плочите и позволява лесното и тяхното съвсем точно нивелиране и фиксиране. То позволява работа на ниски температури и е устойчиво на влажност. Втвърдява се бързо, спомагайки по този начин за експресното завършване на работния процес. Приблизително 2 часа след залепването, плочите могат да се фиксират с дюбели и в рамките още на същият ден може да се положи армирана шпакловка.

ТЕРМОФЛЕКС® RAPID е изключително е устойчива на стареене, на атмосферни влияния и на напукване. При правилно полагане гарантира удължен живот на фасадата, нейната хидрофобност и механична защита. Елиминира образуването на обичайните термомостове във фугите между плочите, характерни при лепилата на минерална основа.

Системата е с отлични топлоизолационни характеристики във всички сезони и предпазва помещенията от изстудяване през зимата и от прегряване през лятото, спестявайки до 60-70% от разходите за отопление и охлаждане. Тя е паропропусклива и спомага за здравословния микроклимат в сградата, позволявайки на конструкцията да „диша“, като по този начин ефективно подпомага предотвратяването на натрупване на конденз и образуване на мухъл, както в нея, така и в помещенията.

Системата за тониране ENERGY IN COLORS предлага множество варианти за индивидуално оформяне на финишното покритие на топлоизолационната система в цвят и структура, давайки възможност за избор от повече от 1960 цвята и 5 структури на декоративни мазилки.

ТЕРМОФЛЕКС® RAPID е изпитана и сертифицирана по действащите европейски норми.


Области на приложение
ТЕРМОФЛЕКС® RAPID е перфектната система за топлоизолиране на нови и стари постройки (с височина до 25 м), както и на пасивни и нискоенергийни сгради. Препоръчва се на места, при които системата трябва да бъде положена експресно. Особено е подходяща за региони с големи температурни амплитуди и висока влажност на въздуха – където монтажните работи трябва да приключат за извънредно кратък срок)


Свойства
- експресен монтаж (може да се шпаклова 2 часа след залепване на плочите)
- високо технологична премиум типлоизолационна система с много голяма сигурност
- вградена защита срещу мухъл и плесени
- устойчива на механични натоварвания
- възможно е полагане на системата при ниски температури и голяма влажност
- паропропусклива и позволява „дишането“на конструкцията
- устойчива на замърсяване и стареене
- сертифицирана система с гаранция до 10 годиниКомпоненти

ТЕРМОФЛЕКС® EPS или ТЕРАПОР® EPS
(топлоизолационни плочи от експандиран полистирен (EPS) за топлинно изолиране на сгради)

ТЕРМОФЛЕКС® PU CONTACT
(универсално полиуретаново лепило с нисък коефициент на разширение, за бързо монтиране и фиксиране на топлоизолационни плоскости от EPS, XPS и PUR.)

ПЛАСТМАСОВИ ДЮБЕЛИ
(набивни дюбели за механично закрепване на плочи от EPS и XPS)

АРМИРАЩА СТЪКЛОТЕСТИЛНА МРЕЖА
(алкалоустойчива мрежа от стъкловлакна за изработка на армиран шпакловъчен слой в топлоизолационни системи и саниране на пукнатини по фасадни повърхности)

ТЕРМОФЛЕКС® ШПАКЛОВКА ЗА EPS/XPS
(строителен разтвор за лепене и шпакловане на топлоизолационни плочи от експандиран (EPS) и екструдиран (XPS) полистирен при топлинно изолиране на сгради)

ТЕРМОФЛЕКС® COLOUR PRIMER
(оцветен паропропусклив грунд, проникващ в основата и подобряващ сцеплението, преди полагане на мазилки и боядисване на фасади)

ТЕРМОФЛЕКС® PRO
(готова за нанасяне оцветена пастообразна мазилка за тънкослойни защитни и декоративни покрития с влачена или драскана структура)

РЪБООХРАНИТЕЛНИ, ВОДООТКАПВАЩИ И УПЛЪТНИТЕЛНИ ПРОФИЛИ И АКСЕСОАРИ ЗА ТИС
(за водоплътно оформяне и армиране на краищата на топлоизолационни системи при ръбовете, ъгли, около прозорци, врати и др. и техният контакт с други елементи)

ЦОКЪЛНИ ПРОФИЛИ И ЕЛЕМЕНТИ
(аксесоари за прецизно и сигурно оформяне на цокъла и неговото интегриране в топлоизолационна система)

За повече информация: http://marisanbg.com/bg

За контакти с МАРИСАН & КОЛЕВ АД:

Телефон: +359-82-519 721
Телефон: +359-82-519 722
Мобилен: +359-88-5005053

E-mail:
Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg |


Обратно към профила на МАРИСАН & КОЛЕВ АД
Сподели:

Share to Facebook


E-mail | Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg

Още фирми от категория Хидроизолации, Топлоизолации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2020 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook