БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Щори и мрежи / ЧЕХ-ПЛАСТ ООД

ЧЕХ-ПЛАСТ ООД

За контакти:
Телефон: +359 2 858 19 07
Телефон: +359 2 929 27 35

E-mail:
Уеб сайт: http://www.chehplast.com

Информация за фирмата:
“Чех-Пласт” ООД- гр. Враца е създадена през 2000 г. като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

Фирмата се управлява от инж. Димитър Иванов и в момента в нея работят 66 специалисти и работници. Дейността се развива на 5200 кв. м собственост с 1530 кв. м застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, за AL дограма, за стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили “REHAU” - Германия и алуминиева дограма на гръцките фирми „ALUMIL” и “EXALCO”. За изработването на окачени фасади се използват и “SCHUCO” профили.

От 2003 г. „Чех- Пласт” внедри изработка и монтаж на фасадни облицовки от композитен материал “ALPOLIC” и “ETALBOND”, както и покривни конструкции от поликарбонатни плоскости. Това са продукти, които се наложи да внедрим за да изпълним изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите. Оборудването е основно на германски производители „ROTOX”, “WEGOMA”, “ELUMATEC”.

В началото на 2003 г. фирмата защити сертификат за качество при производство на PVC дограма „REHAU” след одит от австрийски и германски представители на фирмата.

Фирмата определено има опит в работата с банките. Чех пласт е направила дограмата на 130 клона на Райфайзенбанк и за отделни клонове на Биохим, Пощенска банка, Алфа Банк, Пиреос Банк, Кооперативна банка и Алианц.

Чех-пласт е член на Асоциация български врати и прозорци. Неин зам.-председател и член на УС е инж. Димитър Иванов. В асоциацията членуват 120 фирми от бранша, които са позитивно настроени, искат клиентът да им бъде клиент завинаги и инвестират в бизнеса.


 
Основни продукти:
- PVC дограма - Rehau

- AL дограма - Exalco, Alumil, Etem, Schuco

- Фасади - Exalco, Alumil, Etem, Schuco

- Стъклопакети

- Врати

- Зимни градини
 


Ключови думи:

- не са въведени -

Категории:


- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 731

Уеб сайт: http://www.chehplast.com

Още фирми от категория Щори и мрежи


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook