БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Щори и мрежи / ЮНИПЛАСТ ООД

ЮНИПЛАСТ ООД

За контакти:

E-mail:
Уеб сайт: http://www.uniplast-bg.com

Информация за фирмата:
Фирма ЮНИПЛАСТ ООД е основана през 1997година. Още през същата година й е присвоено званието Оторизиран производител на PVC дограма KÖMMERLING.
Днес Юнипласт е един от най-големите производители на PVC дограма в България (капацитетът на фирмата е 2500 - 3000m2 месечно). Основната част от дейността й се осъществява в района на гр. София, където е производствената база на фирмата. Тя обаче е в състояние да реагира бързо и ефективно на територията на цялата страна, или директно, или посредством някой от своите партньори в редица градове.
Характерно за Юнипласт е високото качество на произведената от нея немска PVC дограма KÖMMERLING. Производството е оборудвано с високотехнологични машини с компютърно /CNC/ управление, основните от тях с немски произход. От оферирането и проектирането, до производствения процес и доставката на дограмата на обектите, дейността на фирмата се осъществява на базата на компютърна обработка на данните и задаване на параметрите.
Във фирмата е създадена организация за непрекъснат контрол на качеството на изработваната продукция. От 2000 година Юнипласт притежава Сертификат за качество - ISO 9001:2000.
В съответствие с изискванията на Министерството на благоустройството и регионалното развитие “Юнипласт” притежава Българско Техническо Одобрение за влагане на своите продукти в строителството и има правото да издава "Декларация за съответствие" според изискванията на ЗУТ.
Основни продукти:
- PVC прозорци и балконски врати

- Зимни градини

- Остъклени балкони и тераси

- Интериорни и входни врати

- Мрежи против насекоми

- PVC первази

- Щори


Ключови думи:

- не са въведени -

Категории:


- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 814

Уеб сайт: http://www.uniplast-bg.com

Още фирми от категория Щори и мрежи


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook