БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / ВиК, Изграждане на водопроводи / ЮТИЛИТИС ЕООД

ЮТИЛИТИС ЕООД

За контакти:
Телефон: +359 44 622 543
Телефон: +359 44 622 385
Мобилен: безплатен телефон: +359 800 11 018

E-mail:
Уеб сайт: http://www.utilitiesbulgaria.com

Информация за фирмата:
Ютилитис ЕООД е създадена през 2004г. с основна дейност инженерингови услуги в областта ОВК (отопление, вентилация, климатизация). Фирмата също така предлага обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради, саниране на сгради и сградни съоръжения, популяризиране и дистрибуция на системи за възобновими енергийни източници (ВЕИ). Ютилитис ЕООД е дистрибутор на водещи компании в сферата ОВК и ВЕИ, и осъществява търговия на едро и дребно с отоплителни, вентилационни, соларни и др. съоръжения.
Фирма Ютилитис предлага решения за битовия, индустриалния и публичен сектор. Нашите консултанти имат повече от 10 години опит на пазара за стоки и услуги, сфера ОВК и ЕЕ.
Ютилитис ЕООД разполага с голяма складова площ (1350м2). В момента е в процес на изграждане Енергиен Център към дружеството – „Център за енергия, енергийни източници, околна среда и нови технологии”. Центърът ще бъде основна среда за демонстрация, дистрибуция и разработване на проекти за енергийна ефективност и нови технологии в сферата ОВК и ВиК.
Фирмата е член на Националния инсталационен съюз и на Търговско-промишлената палата.
Ютилитис ЕООД е официален представител за България на сръбската компания TEHNOEXPORT – производител на висококачествени въздуховоди, PVC маркучи с различни приложения и гъвкави сифони.
Ютилитис ЕООД също така представя на българския пазар продуктите на шведската фирма SWEGON. SWEGON предлага ново поколение вентилационни рекуператори с ротационни топлообменници (КПД до 85%!), които имат компактен размер и интелигентен вграден контрол. SWEGON произвежда разнообразие от вентилационни съоръжения, в това число вентилационни дифузори за равномерно разпределение на въздушния поток, с възможност за монтаж и демонтаж за секунди.
Основни продукти:
- Професионални консултации за вашата ОВК и/или ВЕИ система;

- Проектиране на ОВК и ВиК инсталации;

- Търговия на едро и дребно с голямо разнообразие от ОВК продукти и съоръжения;

- Монтажни услуги;

- Саниране.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1254

Още фирми от категория ВиК, Изграждане на водопроводи


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2022 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook