БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Настилки / ШТО БГ ЕООД

ШТО БГ ЕООД

За контакти:

E-mail:
Уеб сайт: http://www.sto.com

Информация за фирмата:STO AG - Вашият универсален партньор в строителството

Немската компания STO AG е световен лидер в производството на системи за фасадна топлоизолация, висококачествени бои за вътрешна и външна употреба, безшевни акустични системи, продукти за защита и възстановяване на бетонни конструкции, епоксидни подови покрития и други.
Първостепенната цел на STO AG е да се създаде среда, в която нашите клиенти са в състояние да повишат ефективността и рентабилността на тяхната работа.

Фасадни системи

Дизайнът на фасадата е изкуството да се придаде на сградите собствен отличителен външен вид и характер чрез използване на различни форми, цветове и структури. В допълнение към естетическите аспекти, функционалността и издръжливостта са от съществено значение за фасадата. Над 40 годишният опит и прилагане на практика означава, че нашите клиенти могат да разчитат на нас за правилното решение, съобразено с техните специфични нужди.

Интериорни решения

Ние прекарваме голямата част от живота си в закрити помещения. Стандартите са се увеличили значително, когато става дума за проектирането на индивидуална, функционална и здравословна домашна среда. В допълнение към пазарното лидерство в областта на системите за фасадна топлоизолация, STO е специалист в интериора, предлагайки широка гама от интериорни покрития, които отговарят на най-високите екологични стандарти и предлагат  многобройни дизайнерски решения, за да се превърне вътрешното пространство в мечтания дом.

Акустични системи

Картините и звуците предизвикват настроения и чувства, и имат специално влияние върху начина, по който ние възприемаме заобикалящата ни среда. Акустичните системи на STO свеждат до минимум отражението на звуците и нежеланите шумове. Мултифункционалните системи за облицовка на стени и тавани, широката гама от цветове и ефекти гарантират, че акустичните системи на  STO са в състояние да отговорят на всички естетически, акустични и климатични изисквания.

Въстановяване на бетон

Бетонът се превърнал в неразделна черта на съвременната архитектура - мостови конструкции, промишлени и жилищни сгради. Но дори и бетонът не е вечен. Подобаващата грижа и защита са от съществено значение за неговото дълголетие. Продуктите на  STO и комплексните решения гарантират доброто състояние на бетона и поддържане на сградите.

Подови покрития

Подовите повърхности са подложени на механични, технически или термични напрежения. Подовите покрития на STO отговарят на всички технически изисквания; многобройните системи и въможността за комбинации осигуряват точното и сигурно решение както при реновационни проекти, така и при ново строителство.

Производство и продажби дружествата STO развиват в три направления - фасада, интериор, бетон. Въпреки това, нашата програма за поддръжка на клиенти далеч надхвърля обичайната доставка на материали. Въз основа на своите технологии и ноу-хау STO генерира пакети от решения и консултантски услуги, които обхващат целия процес на проектиране и строителство, извършване и поддържане на специални строителни проекти на всички етапи от тяхното развитие и строителството.
STO AG има дъщерни дружества и търговски партньори в над 60 страни по света. Поради това добре познава местните климатични условия, тенденции в областта на архитектурата, строителното инженерство, стандарти, навици, вкусове и потребности.


Фирма Што Бг ООД е Вашият ексклузивен представител на продукти STO за България.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1599

Уеб сайт: http://www.sto.com

Още фирми от категория Настилки


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook