БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Отопление, Отоплителни инсталации / ДАЙКИН ЕЪРКОНДИШЪНИНГ ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА

ДАЙКИН ЕЪРКОНДИШЪНИНГ ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА

За контакти:

E-mail:
Уеб сайт: http://www.perfectcomfort.eu

Информация за фирмата:
На българския пазар Daikin е представена чрез широка мрежа от партньорски фирми, които могат да бъдат намерени на: www.perfectcomfort.eu/partner.php

Лидерът в качествената продукция

Високо ефективна и пълна гама от качествени климатични продукти за вътрешно отопление и системи за търговски, битови и промишлени приложения.


Нашето продуктово портфолио се основава на четири отличителни основни принципа, показващи разнообразието на Daikin:

Оптимизирани отоплителни решения

Темопомпи тип "въздух - въздух" и "въздух - вода" за жилищно и търговско приложение с битова гореща вода. Модерна климатична техника с директно изпарение.

Daikin Altherma, високоефективно решение за домашно отопление, топла вода за домакински нужди и охлаждане.

Използвайки алтернативния енергиен източник въздух, термопомпите въздух/вода, като например термопомпите Altherma на DAIKIN, спестяват не само половината енергия в сравнение с отоплението с нафта и газ, но същевременно щадят околната среда. За разлика от изкопаемите горива те черпят енергията си възстановим източник - околния въздух. От него термопомпите извличат съдържащата се топлина и я предават чрез циркулационния контур на хладилния агент на намиращото се в къщата вътрешно тяло хидробокс, където тя се подгрява до необходимото температурно ниво. Така дори при външни температури от до -20°С в жилищните помещения царят летни температури. Разпределението на енергията за отопление може да се извършва чрез няколко системи: чрез обичайни радиатори, чрез подово отопление или чрез термопомпения конвектор на DAIKIN, чрез който може и да се охлажда. По този начин термопомпите въздух/вода Altherma на DAIKIN произвеждат от една трета използвана електроенергия 100 % топлина и спестяват до 50% CO2 и 50% енергия. В сравнение с това, при прякото изгаряне на нафта възникват само около 90 % използваема топлинна енергия. И тъй като след всяка дълга зима отново следва горещо лято, Altherma на DAIKIN е на разположение и с интегрирана функция за охлаждане.

Повече информация за Daikin Altherma можете да намерите:

Daikin Altherma за нови сгради:
www.perfectcomfort.eu/download/cataloges/ECPBG10-725_Heating%20LT%20and%20Monobloc.pdf

Daikin Altherma при ремонти:
www.perfectcomfort.eu/download/cataloges/ECPBG10-726_Heating HT for Renovations.pdf

Daikin Altherma за сгради с апартаменти:
www.perfectcomfort.eu/download/cataloges/ECPBG10-727_Alterma%20Flex%20Type.pdf

Daikin Altherma за инсталатори:
www.perfectcomfort.eu/download/cataloges/ECPBG11-721_Heating%20for%20installers.pdf

Daikin Nexura – Излъчващ топлина за перфектен комфорт

Daikin Nexura е най-новото попълнение гамата климатици на Daikin – енергийно ефективна климатична система на върхова технология. Иновацията: В допълнение към традиционните за охлаждане и отопление функции, Nexura също има режим на излъчване на топлина. Тази лъчиста топлина е много мека, защото прилича на инфрачервеното излъчване на слънчевата светлина и се усеща като топлина.


За генериране на топлина разчита на енергия от възобновяемия въздуха Nexura, т.е. от външния въздух се извлича топлина и се повишава до желаната температура. Разположените близо до пода отдушници и системата за автоматично вертикално завъртене на жалузите гарантират равномерно разпределение на топлината и оптимален комфорт.


В режим на охлаждане, студеният въздух ще се разпространи върху проект-свободни краища са разположени на върха контакт. Благодарение на режим на захранване е и бърза промяна температура по време на преходния период, не е проблем в икономичен режим намалява скоростта на вентилатора, от друга страна, по-ниска консумация на енергия. В режим на охлаждане, въздуха се разпределя отгоре, осигурявайки работа без течение. Благодарение на мощния режим, резките промени на температурата не са проблем. Икономичният режим намалява консумацията на енергия. Допълнителните функции и предимства са изсушаващата функция, 24-часовия седмичен таймер, лесното за използване дистанционно управление и разбира се пречистващият филтър от титанов апатит, който абсорбира микроскопичните частички, премахва миризмите и дори деактивира бактериите и вирусите.

Повече информация за Daikin Nexura можете да намерите:

Nexura луксозно списание:
www.perfectcomfort.eu/download/cataloges/ECPBG11-041_Nexura_Glossy.pdf

Nexura продуктов каталог:
www.perfectcomfort.eu/download/cataloges/ECPBG11-006_Nexura.pdf

Nexura листовка:
www.perfectcomfort.eu/download/cataloges/SS_04_Nexura_FVXG-K.pdf

Климатизация за жилищни и търговски приложения

Приложни системи за централно охлаждане и отопление за технологични и комфортни цели.

Средно до ниско температурно замразяване за нуждите на обекти, занимаващи се с търговия на дребно.


Всеки основен принцип използва модерни технологии, за да осигури максимална енергийна ефективност и минимален разход на енергия и текущи разходи по време на срока на експлоатация на оборудването. Диапазонът на нашата продуктова гама е богат и обхваща всички основни дисциплини на вътрешни климатични контролни системи до степен, при която сме уверени във възможностите им винаги да отговорят на потребностите на нашата клиентска база от крайни потребители, възложители, изпълнители и монтажници.

Европейското седалище на Daikin се намира е Остенде, Белгия.

Седалището за Централна Европа е близо до Виена, Австрия.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 757

Уеб сайт: http://www.perfectcomfort.eu

Още фирми от категория Отопление, Отоплителни инсталации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook