БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Гипсокартон, Сухо строителство / ФИГО - М

ФИГО - М

За контакти:
Телефон: +359 32 241 866
Мобилен: +359 878 910 200

E-mail:

Информация за фирмата:
Фирма Фиго-М е създадена през 1990 г. в Пловдив от Горан Спасов Филипов – собственик и управител. Предмет на дейност на фирмата е изработката на системи за вентилация, климатизация, окачени тавани и сродни дейности. Личният професионален опит на основателя й е още от далечната 1977 г, без промяна на дейността.
Фирмата стартира с малка, собствена база с ограничено количество инструменти. Постепенно се развива база за производство на вентилационни заготовки и елементи; монтаж на климатични машини – големи и малки – предимно за предприятия от хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето; в леярни; във фирми за пневмотранспорт; в дърводелни; в преработвателни предприятия за тютюн; за билки, медицински препарати и др.
Днес фирма Фиго-М е лидер в своя бранш; модерна, бързо развиваща се компания. Преоборудва се машинният парк и с оглед на повишеното търсене се разширяват производствените мощности; ръководството на фирмата инвестира в нови служители и в квалификация и преквалификация на персонала на всички нива във фирмената структура.
Фирмата изпълнява поръчки както на територията на цяла България, така и извън страната.
Обектите се изпълняват с високо качество, ползват всички необходими гаранционни и сервизни условия, позволяват гъвкава настройка и преоборудване.
Фирмата обръща изключително внимание и на сроковете за изпълнение, като така клиентите не са затормозени от работата на екипите в съответните помещения.
Ценово Фиго-М стои изключително добре на пазара. Повече от 17 години на пазар като българския е достатъчно добър атестат.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1614

Още фирми от категория Гипсокартон, Сухо строителство


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2022 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook