БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Гипсокартон, Сухо строителство / МЕТАТРОН МТ ООД

МЕТАТРОН МТ ООД

За контакти:
Телефон: +359 2 944 51 17
Телефон: +359 2 946 11 58
Мобилен: +359 888 270 234

E-mail:
Уеб сайт: http://www.metatron.bg

Информация за фирмата:
Фирма “Метатрон МТ” ООД е създадена през 1991 г. изцяло с частен капитал с управител г-н Михаил Кръстев. Основната дейност на фирмата е производство и инсталиране на алуминиеви фасадни системи. От началото на 1996 г. “Метатрон МТ” е лицензиран производител на “Hunter Douglas” за окачени тавани и фасади “LUXALON”. С годините се налага като лидер в производството на алуминиеви и керамични фасадни системи и окачени тавани, а също така и в сферата на сухото строителство.

Днес “Метатрон МТ” разполага с триизмерен фрезови плотер “Mecanumeric” за обработката на алуминиеви композитни материали. В производството са включени и три ролформиращи машини “Hunter Douglas” за изработка на алуминиеви окачени тавани и фасади “LUXALON”, които имат широка област на приложение - от големи отворени обществени пространства до магазини, частни жилища и т.н. Продуктите се изработват в собствен производствен цех в София с оригинални материали в 130 цвята и покрития или се доставят директно от заводите на “Hunter Douglas” в Европа.

“Метатрон МТ” ООД е Изключителен представител за България на “ALCAN Group” Най-големият производител на алуминиеви композитни панели в Света - с търговската марка “ALUCOBOND”.

“Метатрон МТ” има повече от десет години опит в изграждането на нови и реконструкция на стари офис сгради и бизнес центрове.

 
Основни продукти:
- Фасадни системи

- Окачени тавани

- Сухо строителство

- Метални конструкции


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1956

Уеб сайт: http://www.metatron.bg

Още фирми от категория Гипсокартон, Сухо строителство


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook