БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Гипсокартон, Сухо строителство / ТИСЕНКРУП МАНЕКС ТП

ТИСЕНКРУП МАНЕКС ТП

За контакти:
Телефон: +359 2 943 17 77
Мобилен: +359 886 082 911

E-mail:
Уеб сайт: http://www.hoesch-bg.com

Информация за фирмата:
ThyssenKrupp Hoesch Bausysteme

е компания на ThyssenKrupp Steel AG

Hoesch Bausysteme GmbH е Вашият отговорен партньор за контакт за покривни, стенни и таванни метални елементи и системи.

Като предприятие на ThyssenKrupp Steel, фирма Hoesch Ви предлага в този пазарен сегмент най-богатата продуктова програма в Европа за перфектно съгласувани решения за промишлено и гражданско строителство, както и за сгради, предназначени за охлаждане и дълбоко замразяване.


Няма други системи за строителство, които са се наложили по света така, както трапецовидните и вълнообразните профили или панелите тип “сандвич” (многослойни панели). С нашите леки, едроразмерни самоносещи и предварително обработени строителни елементи имате на разположение най-успешните строителни системи, с които ще сте в състояние да изграждате строителни обекти в най-различни варианти и размери по най-икономичния начин.


Когато става дума за икономия на сградна площ със стройни строителни конструкции, за по-ниско тегло и спестяване на разходи, за изключително кратки срокове за строителство или за високи изисквания по отношение на качеството и естетическото оформление – производствената палитра на Hoesch ви предлага всички предимства, които са от решаващо значение за едно съвременно строителство. Високите стандарти за качество, професионалната логистика и иновационните разработки на продуктите, определят компанията като лидер на пазара.


На база на дългогодишния и опит и съвременни производствени мощности, ThyssenKrupp произвежда и доставя разнообразните продукти в съответствие с поръчките и точно навреме. Hoesch доставя годишно над 3,7 милиона квадратни метра висококачествени продукти в почти всички европейски страни.

 


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1598

Уеб сайт: http://www.hoesch-bg.com

Още фирми от категория Гипсокартон, Сухо строителство


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook