БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Адекватни ли са действията на държавата във връзка с изтичането на данни от НАП?

Отминали анкети »

Категории / Алуминиева дограма, PVC Дограма / БУЛКО КОМЕРС ООД

БУЛКО КОМЕРС ООД

За контакти:
Телефон: +359 2 936 08 02
Телефон: +359 2 936 02 66

E-mail:
Уеб сайт: http://www.bulco.bg

Информация за фирмата:
Фирма „Булко” е създадена в началото на 1991г. Започва своята дейност с производство на охранителни ролетки и гаражни врати. До 1994г., фирмата утвърждава шест модела за охранителни ролетки, регистрирани като промишлени образци и патентова машина за високо-точно огъване на стоманени пръти.

В началото на 1995г., фирмата стартира производство на PVC дограма, което впоследствие се обособява като самостоятелна фирма и продадена през 2000г.

Освен производствена дейност, фирма „Булко” започва и активна търговска дейност, от лятото на 1997г., като става представител на немската фирма за обков „SIEGENIA AUBI”, на „GRUPO MASINARA” – Италия - фирма за части за охранителни ролетки и впоследствие започва работа и с немския производител на PVC профили за врати, прозорци и окачени фасади „THYSSEN POLYMER”. Представител е още и на фирма “ELSAMEC” – Италия - производител на двигатели за охранителни ролетки, „ALURON” – производител на водобрани за дървена дограма, „DEVENTER”, “SANOK” – доставчици на уплътнения за дървена дограма, „SIMONSWERK” – производител на панти за врати, „KFV” – производител на обков за входни врати, „WURTH”, „Металвист М” – доставчици на винтове. Основни партньори на фирмата са и фирмите “MOELLER” и „DECEUNINCK”, произвеждащи подпрозоречни PVC дъски и завършващи профили.

Съчетавайки успешно производствена и търговска дейност, фирмата разполага с линия за прахоово боядисване на детайли с дължина до шест метра, линия за производство на поцинковани метални профили и от началото на 2006г. с линия за ламиниране на PVC профили.

В момента във фирма „Булко” работят 56 човека и разполага със собствен терен 35 000 кв.м от тях - производствена и складова площ 4500 кв.м. и отделно с 2000 кв.м. наета площ.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 911

Уеб сайт: http://www.bulco.bg

Още фирми от категория Алуминиева дограма, PVC Дограма


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2020 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook