БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Алуминиева дограма, PVC Дограма / БАУТРЕЙД ООД

БАУТРЕЙД ООД

За контакти:
Телефон: +359 2 816 42 41
Мобилен: +359 885 248 117

E-mail:
Уеб сайт: http://www.bautrade.bg

Информация за фирмата:
Основната дейност на фирма Баутрейд е в областта на строителството - доставка на алуминиеви композитни панели,  клинкерни фасадни  плочи и винилни плоскости.


Баутрейд предлага продукти, изключително подходящи както за обществени, така и за жилищни сгради, а също и за подземни железници и подлези, отговарящи на всички европейски стандарти, противопожарни норми и законодателството на Република България по отношение на качество, сигурност, устойчивост, естетика и дълговечност.


Баутрейд е препочитан партньор от  Общинските администрации поради факта, че предлаганите продукти са единствени с Енергоефективност до 85% и пожарозащита Клас А2 (негорими).


Баутрейд притежава ексклузивните дистрибуторски права за територията на България на: алуминиеви композитни панели Алукобонд и фасадите Аргетон.
Основни продукти:
Алуминиевите композитни панели Алукобонд представляват "сандвич" от алуминий, полиетиленова среда и алуминий с различни дебелини и различен клас на горимост. Компанията предлага продукт от материал в клас негорими, а така също и материала алкор, приложим за големи покривни площи, високи сгради при големи ветрови натоварвания. В продуктовата гама на Алукобонд се предлага и фотоволтаичен панел интегриран във фасадите.

Фасадите Аргетон са създадени в началото на 80-те години на миналия век, като вентилируема керамична система от глина.


Системата се състои от алуминиева носеща конструкция от Т-профили и конзоли за захващане, както и фасадни керамични плочи с дебелина 3 см. Въздушното пространство между тях и конструкцията на сградата осигурява вентилацията на фасадата от прегряване през лятото и от охлаждане през зимата.


Технологията еабсолютно автоматизирана поточна линия от зареждането с глина до изхода - до палета с готови фасадни плочи. Обикновена глина се смесва с железни окиси, формува се и след това се пече при температура около 1200 градуса. Получава се продукт, наречен клинкер, изключително устойчив, както на атмосферните условия, така и на механични въздействия.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 635

Уеб сайт: http://www.bautrade.bg

Още фирми от категория Алуминиева дограма, PVC Дограма


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook