БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Строителни Фирми / СТРОЙ КОНСУЛТ ЕООД

СТРОЙ КОНСУЛТ ЕООД

За контакти:
Телефон: +359 44 625 610
Мобилен: +359 2 952 38 22

E-mail:
Уеб сайт: http://www.stroy-consult.com

Информация за фирмата:
Строй-Консулт EOOД специализира в строителството и обновяване на индустриални сгради, търговски и административни центрове, хипермаркети и жилищни комплекси, монтаж на сглобяеми метални и стоманобетонови конструкции, направа на специални промишлени подове от бетон; инсталационни оборудвания.


Фирмата е създадена през 1994г. с основна дейност проектиране и строителство. Управленският и изпълнителски състав, със своя професионализъм и опит се стремят да поддържат високи стандарти на изпълнение, отговарящи на променящите се потребителски нужди и предпочитания.
Наши клиенти са много инвеститори на местно ниво и чуждестранни фирми като Miroglio - Италия, гръцките фирми Tyras S.A., General Frozen S.A., "Кауфланд България" ЕООД & КО КД, Технополис България ЕАД, Билла България ЕООД и др. Чрез сътрудничеството си с тях сме натрупали значителен опит в съвместната работа с чуждестранни проектанти и архитекти по адаптирани към българските норми проекти. Фирмата е сертифицирана по ISO 14001:2004; ISO 18001:2007 и ISO 9001:2008


Компанията се развива с бързи темпове и все повече разширява дейностите си. Като фирма, наброяваща повече от 300 човека, Строй-Консулт съзнава социалната си ангажираност към служителите си и към обществото. Именно затова, се стреми да осигури на работещите във фирмата възможност за обучение и кариерно развитие, много добра работна среда, както и допълнителни социални придобивки.
Строй-Консулт ЕООД подкрепя проекти в областта на спорта, културата и образованието, както и определени социални каузи.


Ключови думи:

- не са въведени -

Категории:


- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1371

Уеб сайт: http://www.stroy-consult.com

Още фирми от категория Строителни Фирми


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2022 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook