БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

 

ЗА STROEJI.BG

Stroeji.bg е най-новият български строителен портал, създаден с цел да обедини фирми, частни лица и организации, с предмет на дейност в сферата на строителство, в единен строителен каталог. Нашата цел е максимално да улесним потребителите в нелеката задача да открият нужните им строителни материали и услуги, без да напускат офиса или дома си.

Ежедневно в раздел "Категории" се публикуват профили на търговци, производители и доставчици на строителни материали и услуги.На потребителите се дава възможност за бърз и лесен достъп до профилите на регистрираните фирми чрез меню в раздел "Категории" или от менюто "Бързо търсене" на главната страница.

За да създадете регистрация на Вашата фирма, е необходимо да попълните електронния формуляр, съдържащ име, адрес и тел. за контакт, както и категорията/категориите от каталога в които искате да фигурира фирмата Ви.

При регистрация, моля разгледайте предлаганите от нас пакети. Те са разнообразни и представят широк спектър от възможности за презентиране на дейността на Вашата фирма. Основен фактор, определящ вида на подходящия за Вас пакет, са ключовите думи и категориите, в които искате да присъства визитката на фирмата Ви. Пакетите дават възможност Вашата фирма да отговаря на различен брой категории и ключови думи-това са думите, с които описвате дейността си и ключовете, посредством които клиентите достигат до Вашия профил.

При стартирането на STROEJI.bg новите потребители имат възможност да използват безплатно опции, които ще бъдат платени в бъдеще. Предлагаме използване на пакет "Нови регистрации", както и безплатна ротация на банер на фирмата Ви в меню "подкатегории". Имате възможност да публикувате промоция на продукт за една седмица и ротация на главна страница безплатно. Всеки регистриран потребител ще се ротира на главна страница при посещението си в сайта, като тази опция ще направи визитката Ви в каталога силно посещаема. Каталогът ни предлага много полезни и интересни менюта.

Надяваме да допринесем положително за популяризирането и развитието на Вашия бизнес!

Stroeji.bg предупреждава, че запазва правото си да премахне регистрация, съдържаща подвеждаща или невярна информация. Ангажираме се да се свържем с Вас преди евентуално премахване на регистрацията, в случай на допусната случайна грешка или небрежност.

Нагоре


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2024 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook