БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли парламент 49 да излъчи кабинет?

Отминали анкети »

РЕЗЕРВОАРИ ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН от "Кобо Б" ООД

ПредишенСледващ

РЕЗЕРВОАРИ ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН


Резервоарите произведени от фирма "Кобо Б"ООД са предназначени за съхранение на течности, вискозни материали, храни, корозионни вещества и химикали. Използват се за съхранение на гориво и киселини с определена концентрация. Резервоарите са изработени от безопасни за здравето материали. Полипропиленът, от който се изработват резервоарите е устойчив на механични повреди и е безопасен за околната среда.

Резервоарите се изработват чрез заваряване с горещ въздух, като здравината на заварката (шевът) е по-голяма от здравината на материала, което от своя страна дава възможност да се разшири продуктовата гама и обхвата на тяхното приложение. Поради тази причина резервоарите имат голямо приложение в химическата промишленост, селското стопанство, хранително вкусовата промишленост, винопроизводството и др.

Предимства на полипропиленовите резервоари:

ниско тегло, висока химическа устойчивост
опростен монтаж, дългосрочна работа
възможност да се съедини (завари) към друг резервоар или елемент от същият материал
100% водоустойчив, възможност за индивидуални размери
лесна поддръжка
възможност за изработка на резервоарът директно на мястото за монтаж, когато няма възможност да се внесе в помещението като готово изделие.
Правоъгълните резервоари се изработват от полипропиленови плочи с дебелина от 4 до 20мм. Те могат да бъдат поставени на повърхността на земята, да бъдат вградени в нея или укрепени с бетон. Могат да бъдат изработени с подвижен капак, фланци с различни размери, допълнителни отвори , автоматични вентили за контрол на нивото, дръжки и др. Възможно е в резервоарът да се поставят преградни стени.

Цилиндричните резервоари са изработени от полипропиленови листове с дебелина от 4 до 8мм. Произвеждат се в различни варианти – хоризонтални, вертикални, на стойка , на колела или по поръчка. Както правоъгълните резервоари така и тези могат да бъдат изработени с подвижен капак, допълнителни отвори, фланци с различни размери, автоматични вентили за контрол на нивото, стълби , дръжки и др.

Когато се поръчват резервоари трябва да се уточни вида на съхраняваният материал, неговата концентрация, работна температура , приблизително тегло.

За контакти с "Кобо Б" ООД:

Телефон: 0888636084
Мобилен: 0888 493 306
Мобилен: 0888 636 084

E-mail:
Уеб сайт: http://www.kobo.bg |


Обратно към профила на "Кобо Б" ООД
Сподели:

Share to Facebook


E-mail | Уеб сайт: http://www.kobo.bg

Още фирми от категория Компресори и пневматична техника


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2024 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook