БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли парламент 49 да излъчи кабинет?

Отминали анкети »

ТЕРАФЛЕКС® MS SUPER MONTAGE - монтажно лепило на база MS-полимери от МАРИСАН & КОЛЕВ АД

ПредишенСледващ

ТЕРАФЛЕКС® MS SUPER MONTAGE - монтажно лепило на база MS-полимери

Монтажно лепило на база MS-полимери с изключителна сила на залепване, за особено устойчиво и здраво свързване с максимална начална якост, за бърз монтаж на тежки предмети, без тяхното фиксиране

Свойства
- екстремно здрава връзка с много висока товароносимост (25 кг/см2)
- трайно еластична и устойчива на влага и вибрации, водонепропускаща връзка
- без нужда от механично укрепване
- 100% неутрален, без разтворители и без мирис
- устойчив на мухъл, почистващи препарати, хлор, морска вода, UV лъчи и атмосф. условия
- позволява боядисване след изсъхване

Предназначение
ТЕРАФЛЕКС® MS SUPER MONTAGE е мултифункционално бързовтвърдяващо монтажно лепило, изградено от висококачествен хибриден MS-полимер, което след втвърдяване образува екстремно здрава връзка с много висока товароносимост (25 кг/см2) и изключително висока начална залепваща якост.
Създава изключително здрава и еластична връзка, постигайки ефект на механична фиксация, като замества употребата на гвоздеи, дюбели, винтове и други инструменти. Лепилото прилепва еднакво добре към всички видове строителни материали и основи, както към сухи така и към влажни повърхности, на открито и закрито.
ТЕРАФЛЕКС® MS SUPER MONTAGE е химически неутрален продукт, който не е агресивен към материалите и, който не реагира на почистващи препарати. Устойчив е на мухъл, морска вода, хлор, почистващи препарати, UV лъчи и температури от -40°С до +90°С. Изсъхва бързо и без да се стича при полагане във вертикални фуги. След изсъхване може да бъде боядисван с бои и лакове на епоксидна, полиуретанова и водна основа.
Прилага се универсално както в строителството, машиностроенето и автомобилостроенето, така и в домакинството и градината. Предназначен е за водоустойчиво и абсорбиращо вибрациите свързване на машинни части и конструктивни детайли на автомобили, автобуси, каравани, пътнически вагони и кораби. Лепи неръждаема стомана, алуминий, мед, олово, стъкло, поликарбонат, PS, PUR, PVC и други пластмаси.
В строителството се използва за водоустойчиво залепване на бетон, керамични плочки, камък, емайл, дърво, зидарии, гипскартон и др. при монтаж на огледала, прозоречни первази, рамки и каси на врати, корнизи и лайсни от дърво и PVC. Подходящ избор е също така при лепене на декоративни панели, дървени тухли, ъгли на стълби, плочи на стени и подове и много други.

Разход
в зависимост от проекта.

Опаковка
Картридж 290 мл.

За повече информация: http://marisanbg.com/bg

За контакти с МАРИСАН & КОЛЕВ АД:

Телефон: +359-82-519 721
Телефон: +359-82-519 722
Мобилен: +359-88-5005053

E-mail:
Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg |


Обратно към профила на МАРИСАН & КОЛЕВ АД
Сподели:

Share to Facebook


E-mail | Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg

Още фирми от категория Хидроизолации, Топлоизолации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2024 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook