БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли парламент 49 да излъчи кабинет?

Отминали анкети »

ТЕРАФЛЕКС® PU 50 FC - полиуретаново лепило-уплътнител от МАРИСАН & КОЛЕВ АД

ПредишенСледващ

ТЕРАФЛЕКС® PU 50 FC - полиуретаново лепило-уплътнител

Еднокомпонентно полиуретаново лепило-уплътнител за извънредно здраво и високо еластично и лепене в строителството и машиностроенето

Свойства
- перфектно сцепление към различни материали
- може да се боядисва след изсъхване
- извънредно здраво залепване
- устойчив на UV-лъчи и процеси на стареене
- трайно еластичен след втвърдяване
- устойчив на влага и атмосферни влияния
- не се стича при полагане във вертикални фуги
- не причинява корозия

Предназначение
ТЕРАФЛЕКС® PU 50 FC е висококачествено еднокомпонентно, извънредно здраво и високо еластично лепило-уплътнител на полиуретанова основа, което под въздействие на влагата във въздуха вулканизира под формата на постоянно еластична във времето маса. Използва се за еластично уплътняване и лепене на натоварени фуги в строителството и за лепене на конструкции и метални материали.
Препоръчва се за употреба на места подложени на големи напрежения и структурни свръзки във вибриращи конструкции. Уплътнява и залепва метали и конструкционни материали, вентилационни и климатични въздуховоди. Особено подходящ за лепене на панели, периферни первази, попрозоречни прагове и прагове в строителството. Използва се за уплътняване на свързващи фуги в сгради, във вакуумни системи, в инсталации с въздух под налягане, контейнери, вагони, силози, алуминиеви конструкции, канализационни системи, автомобили, каравани, кораби и др.
Залепва много добре към повечето строителни материали и може да се използва без нужда от грундиране, за лепене на стъклени части, гланцирани повърхности, порцелан, алуминий, стомана, неръждаема стомана, пластмаса, полиестер, много видове твърдо PVC, боядисано дърво, бетон, зидария и др.
Изсъхва бързо без да причинява корозия и без да се стича при полагане във вертикални фуги. След изсъхване може да бъде шлайфан и боядисван. Втвърденият уплътнител е устойчив на UV лъчи и въздействие на химикали. Поради пластично-еластичните си характеристики, понася разширения дължащи се на променливи атмосферни условия (дъжд, сняг, екстремни температури, морска вода).

Цветове
бял, сив, кафяв, черен

Опаковка
Мека опаковка 600 мл.

За повече информация: http://marisanbg.com/bg

За контакти с МАРИСАН & КОЛЕВ АД:

Телефон: +359-82-519 721
Телефон: +359-82-519 722
Мобилен: +359-88-5005053

E-mail:
Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg |


Обратно към профила на МАРИСАН & КОЛЕВ АД
Сподели:

Share to Facebook


E-mail | Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg

Още фирми от категория Хидроизолации, Топлоизолации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2024 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook