БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

ХИДРОЗОЛ® НВМ PRO (SBS-ST) - Хидроизолационна мембрана от SBS модифициран битум, с армировка от стъклотъкан от МАРИСАН & КОЛЕВ АД

ПредишенСледващ

ХИДРОЗОЛ® НВМ PRO (SBS-ST) - Хидроизолационна мембрана от SBS модифициран битум, с армировка от стъклотъкан

Хидроизолационна мембрана от SBS-Premium модифициран битум с армировка от стъклотъкан, с екстремна здравина и устойчивост на разкъсване и пробиване, в много широк температурен диапазон: -25°C до +100°C


Свойства
- отлична гъвкавост при ниски и високи температури (-25°С до +100°С);
- с голяма здравина, устойчивост на разкъсване и пробиване и стабилност на размерите;
- за хидроизолиране на конструкции подложени на големи движения, вибрации или дилатации;
- подходящо за подземни и динамично натоварени хидроизолации;
- SBS-Premium модификация на битума;
- повишена устойчивост на стареене;

Предназначение
ХИДРОЗОЛ® НВМ PRO (SBS-ST) е високоеластична хидроизолационна мембрана, която осигурява сигурна и трайна защита от проникване на вода. Изработена е от висококачествен битум двустранно наслоен върху армировка от стъклотъкан. Изключително високата SBS-Premium модификация на битума с еластомерни полимери осигурява отличната гъвкавост на мембраната при много ниски температури. Тя също така гарантира и нейният изключително дълъг живот (25 г.) и устойчивост на стареене в екстремно широк температурен диапазон (от -25°C до +100°C), без да се влияе от чести и резки промени в температурата на околната среда.

Използва се като първи хидроизолационен слой при многослойни хидроизолации на плоски и наклонени покриви. Подходяща е и за подземни и динамично натоварени хидроизолации (канали, тунели, паркинги, мостове и др.). Препоръчва се за хидроизолиране на конструкции подложени на циклични движения, вибрации или значителни промени на размерите.

ХИДРОЗОЛ® НВМ PRO (SBS-ST) е армирана с вложка от стъклотъкан, подобрява чувствително физико-механичните характеристики на мембраната, като увеличава много нейната здравина и устойчивост на разкъсване и пробиване. Дори когато тя е закъсана или разрязана, армировката поддържа мембраната здрава и не позволява нейното допълнително разкъсване. Вградената в мембраната стъклотъкан определя и голямата стабилност на нейните размери, както при много ниски, така и при много високи температури. Тя гарантира и запазването на първоначалната форма на хидроизолационната мембрана при големи натоварвания и при изменения на температурата в околната среда.

Мембраните са двустранно покрити с полиетиленово фолио, което запазва добрите им адхезивни свойства през целият период на съхранение. Запояването на мембраните (с помощта на горелка) е изключително здраво и не е необходимо използването на лепила.

ХИДРОЗОЛ® НВМ PRO (SBS-ST) е компонент от система за многопластово битумно хидроизолиране и не може да се използва самостоятелно като финишно покритие и трябва да бъде защитена с ХИДРОЗОЛ® НВМ PRO (SBS-STP) - хидроизолационна мембрана от SBS модифициран битум, с посипка и вложка от стъклен воал.

Използван правилно, продуктът има експлоатационен срок най-малко 25 години.


Класификация
Отговаря на изискванията на европейските и български норми и е в съответствие със стандарт:

Европейски стандарт
EN 13 707
EN 13 969

Опаковка
Руло 10 м2 с тегло 3,5 кг/м2
Руло 10 м2 с тегло 4,0 кг/м2
Руло 10 м2 с тегло 4,5 кг/м2
Руло 10 м2 с тегло 5,0 кг/м2

За повече информация: http://marisanbg.com/bg

За контакти с МАРИСАН & КОЛЕВ АД:

Телефон: +359-82-519 721
Телефон: +359-82-519 722
Мобилен: +359-88-5005053

E-mail:
Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg |


Обратно към профила на МАРИСАН & КОЛЕВ АД
Сподели:

Share to Facebook


E-mail | Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg

Още фирми от категория Хидроизолации, Топлоизолации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2022 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook