БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

ТЕРМОФЛЕКС® EPS-SR от МАРИСАН & КОЛЕВ АД

ПредишенСледващ

ТЕРМОФЛЕКС® EPS-SR

Фибри от експандиран полистиренов гранулат като насипен топлоизолационен материал, строителна добавка или за пълнеж

Свойства
- запълва и топлоизолира кухини и отвори
- като растителен субстрат и подобрител
- като топлоизолационна строителна добавка
- аерира почвата подобрява мелиорацията ú

Предназначение
ТЕРМОФЛЕКС® EPS-SR е представлява фибри от натрошен експандиран полистиролов гранулат. Фибрите са с високи топлоизолационни качества и ниска насипна плътност. Притежават свойството да запълват плътно всяко свободно пространство и да се напасват самостоятелно към всяка произволна форма. Съдържат само 0,5% изкуствен материал и 99,5% въздух, което ги прави идеален като насипен материал за едновременното топлоизолиране и запълване на кухини, строителни фуги и отвори. По този начин, с помощта на максимално количество въздух и минимално количество материал, бързо и икономично те могат да бъдат запълнени, без това да влияе на теглото на конструкцията.

Намират приложение като порьозна добавка, влияеща върху плътността на множество строителни смеси и разтвори (олекотени пенобетони, топлоизолационни мазилки и др.). Те подобряват топлоизолационните качества на разтвора и едновременно с това го олекотяват. Повърхността им е грапава и осигурява перфектен контакт със строителната смес. Позволяват съвсем точното определяне на количеството на порите и плътността на бетона и тухлите в процеса на тяхното порозиране, постигайки предварително определени, съвсем точни свойства на крайният продукт.

Използва се още в селското стопанство като растителен субстрат и подобрител на почвата помагащ нейната аерация (гранулат с размери 4-8 мм). С негова помощ може да се подпомага мелиорацията на сбити и твърди обработваеми (градински, селскостопански и др.) почви. Действа като филтриращ материал и подобрява водопропускливостта и проветряемостта (аерацията) на почвата. Използва се и с дренажни цели за отводняването на наводнени почви (гранулат с азмери 8-25 мм). Няма мирис, химически е неутрален и поносим от растенията.

Подпомага компостирането на отпадъците в сметищата (гранулат с размери 6-12 мм) като увеличава активността на микроорганизмите, което не само подобрява качеството на полученият хумус и ускорява неговото получаване, но и води до „хигиенизирането” му следствие на бързото и по-голямо покачването на температурата в средата.


Разход
в зависимост от предназначението


Опаковка
насипнo

За повече информация: http://marisanbg.com/bg

За контакти с МАРИСАН & КОЛЕВ АД:

Телефон: +359-82-519 721
Телефон: +359-82-519 722
Мобилен: +359-88-5005053

E-mail:
Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg |


Обратно към профила на МАРИСАН & КОЛЕВ АД
Сподели:

Share to Facebook


E-mail | Уеб сайт: http://marisanbg.com/bg

Още фирми от категория Хидроизолации, Топлоизолации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook