БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли парламент 49 да излъчи кабинет?

Отминали анкети »

Конвектори RADOX за вграждане в под от КЛИВЕНТО ЕООД

ПредишенСледващ

Конвектори RADOX за вграждане в под

Вентилаторни конвектори за вграден подов монтаж модел RCN/ RCF.

Предлагат се две серии подови конвектори - серия с естествена конвекция RCN и серия с принудителна конвекция RCF.

Конструкция с топлобменник и вентилатор (при серия с принудителна конвекция), които са монтирани в метална кутия с напречна дървена или метална решетка

Характериситики:

- Меден топлообменник с алуминиеви ламели
- Метална кутия от поцинкован материал боядисана в сиво (RAL 7015).
- Mатериал на решетката:

Бук и дъб - оцветен или лакиран

Дуралуминии в различни цветове

Произведени от Radox Румъния.

Модел CLASIC, с естествена или принудителна конвекция, са модерно оборудване за затопляне на въздуха и предпазване от замръзване на големи стъклени повърхности в офиси, търговски центрове, изложбени зали, зимни градини, апартаменти и др.. Тялото на конвектора се вгражда в пода, като декоративните решетки се изработват в широка гама цветове, за да отговорят на интериора.

Специалните модели могат да копират формата на помещението във вид на дъга или под ъгъл. С извит топлообменник и поръчкова алуминиева рамка, производителят RADOX предлага конвектори за всеки архитектурен стил, с изключително качество и много добра енергийна ефективност.

Моделът CLIMA осигурява оптимално климатизиране на остъклени помещения с голяма височина – отопление през зимата и охлаждане през лятото. В горещите летни дни конвекторите спират прегряването в сградите с модерни стъклени фасади, а през зимата създават въздушна завеса, която действа като естествена преграда разделяйки студения от топлия въздух, което намалява загубата на топлин и увеличава ефективността на цялата отоплителна инсталация.

Интелигентен и ефективен, моделът POOL е отлично решение за среда с висока влажност на въздуха, като помещения с басейни, спа центрове и др.. Конвекторите се предлагат с дизайнерски решетки от неръждаема стомана или алуминий, устойчиви на влага. Възможността за предотвратяване на кондензецията прави моделът POOL най-подходящия продукт за отопление на този тип помещения .

За контакти с КЛИВЕНТО ЕООД:

Телефон: +359 2 86 86 099
Телефон: +359 2 86 86 199

E-mail:
Уеб сайт: http://www.klivento.net |


Обратно към профила на КЛИВЕНТО ЕООД
Сподели:

Share to Facebook


E-mail | Уеб сайт: http://www.klivento.net

Още фирми от категория Отопление, Отоплителни инсталации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2024 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook