БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Изолации, Топлоизолации, Хидроизолации / ШАМОТ АД

ШАМОТ АД

За контакти:
Телефон: +359 725 60 421
Мобилен: +359 884 680 374

E-mail:
Уеб сайт: http://www.shamot.bg

Информация за фирмата:
Фирмата се намира на 25 км от Софи в района на Гара Елин Пелин. Предлага разнообразен асортимент от огнеупорни материали за нуждите на металургичната и химическата индустрия.

Предлагана продукция

Огнеупорни материали

- шамотни: изделия, мертели, фракции

- други видове: бокситови, бетони, шликерно ляти, киселиноустойчиви

- топлоизолационни: плочи от керамични влакна, шамотни

Изделия за бита

- камини

- грилове и фурни

- съдове за цветя

- тухли за печки

- клинкерни елементи за настилки
Заводът произвежда керамични облицовъчни плочки за стена с размер 10х10 см, 15х15, 20х20,10х20 и 20х25, както и керамични облицовъчни плочки за под с размери 20х20 и 30х30см.


Клинкерните керамични елементи, произведени от “Шамот” АД, са подходящи за външни и вътрешни настилки и облицовки. С своите естествени топли цветове те чудесно хармонират с околната среда. Комбинират се както помежду си, така и с други видове естествени и изкуствени облицовъчни материали, включително и дърво. Използват се за изграждане на настилки около къщата, за паркове и алеи, за площади, за тротоари, около бензиностанции, в изложбени зали, около плувни басейни и др. Отличават се с много голяма якост, висока мразоустойчивост и износоустойчивост, както и с красивете си топли цветове.
Основни продукти:
Вакуумно-формуваните плочи от керамични влакна се произвеждат по технология и с основни материали от Aug. RATH jun. AG, Австрия. За производство се използват висококачествени керамични влакна, пълнители и органични и неорганични свързващи добавки. Плочите са химически неутрални и са устойчиви към повечето киселини и основи с изключение на солна и фосфорна киселина и концентрирани основи.

ШАМОТ АД продава и топлоизолационни материали на Aug. RATH jun. AG, Австрия: рулони, модули, хартия, въжета и тъкани от керамични влакна, лепило и защитни покрития, анкерни елементи, топлоизолационни бетони и топлоизолационни тухли.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 3704

Уеб сайт: http://www.shamot.bg

Още фирми от категория Изолации, Топлоизолации, Хидроизолации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2023 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook