БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Изолации, Топлоизолации, Хидроизолации / АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

За контакти:
Телефон: +359 974 64 70

E-mail:
Уеб сайт: http://www.austrotherm.bg

Информация за фирмата:
Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални енергоспестяващи решения за изолация във всяка област – от мазето до тавана.

Austrotherm води началото си от 1953 г., когато Освалд Новотни става първия производител на стиропор в Австрия. През годините фирмата се разраства, основавайки дъщерни дружества в много страни от Централна и Източна Европа. Днес групата на Austrotherm включва фирми в 11 страни с 17 производствени бази и заедно с фирми като Baumit и Murexin принадлежи към Schmid-Industrie-Holding, един от най-големите строителни концерни в Европа.

Аустротерм България ЕООД развива дейност на българския пазар от 2004 г., а първият завод за EPS в София заработва официално през май 2005 г. Признанието за високото качество на плочите от EPS не закъснява и още същата година Аустротерм България получава Златен медал на 61-вия Международен технически панаир в Пловдив. През годините на усилено строителство, фирмата успява да се наложи като лидер на пазара, успешно задоволявайки нуждите на своите клиенти.


В рамките на само няколко години заводът в София достига границите на своя капацитет. За да задоволи постоянно нарастващото търсене по време на строителния бум по българското Черноморие и да позволи по-гъвкава реакция на желанията на клиентите, Аустротерм България открива втори завод за EPS в Айтос през юли 2008 г. Със своите две производствени бази и екип от високо квалифицирани служители компанията успява да откликне по най-добрия начин на нуждите на търговци, строители, архитекти и проектанти.


Като признат производител на топлоизолационни плочи от EPS и XPS, фасадни профили и плочи за вътрешно изграждане, Аустротерм държи преди всичко на високото качество и води последователна иновационна политика. Намирането на правилните решения за топлоизолация -от търговеца през строителя до крайния клиент, е основен приоритет в работата на компанията.

Енергоспестяваща топлоизолация от мазето до тавана

Аустротерм предлага оптимални решения за изолация във всяка област: за фундамента и мазето, за периметъра и областта на цокъла, за стените, плоските и скатни покриви, за вътрешността на сградата, както и за изолация от ударен шум.
Основни продукти:
- Austrotherm EPS (експандиран полистирол, стиропор) - изолационен материал, наложил се успешно за изолация на покриви, стени, плочи и основи на жилищни сгради и други обекти.

- Austrotherm XPS (екструдиран полистирол) - за области, които поставят пред изолационните материали високи изисквания за устойчивост на натиск и влага.

- Austrotherm Фасадни профили - придават индивидуален облик на всяка фасада.

- Austrotherm Uniplatte - строителна плоскост за мокри помещения и вътрешно изграждане.

Austrotherm. Перфектна защита в студените зимни нощи и горещите летни дни!


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 919

Уеб сайт: http://www.austrotherm.bg

Още фирми от категория Изолации, Топлоизолации, Хидроизолации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook