БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Настилки / СТЕКАР ЕООД

СТЕКАР ЕООД

За контакти:
Мобилен: +359 899 939 639
Мобилен: +359 899 909 509

E-mail:
Уеб сайт: http://www.stecar.com

Информация за фирмата:
„Стекар“ ЕООД е млада и динамична фирма, представител във Варна и областта на „Cheminees Philippe & Godin“ най-големия европейски и френски производител на горивни камери. Фирмата е  специализирани в предлагането и продажбата на камини и каменни облицовки.
„Стекар“ ЕООД предоставя цялостни решения за вътрешни и външни каменни облицовки, изграждане на барбекюта, камини, плотове, первази, стъпала и богато разнообразие от иновативни решения за създаването на един съвременен европейски и уютен дом.
Мисията на „Стекар“ ЕООД е да предлага една стъпка преди всички най – качествените продукти в сектора на изделията от камък.
Камината като символ на дома не е само предмет на декорация, но и основен елемент в интериора, който създава уют и спокойствие. Изборът на камина е важна стъпка, изискваща задълбочено проучване. Разполагането и изграждането на камината е комплексно решение, като част от цялостния дизайн на интериора и включва творческия елемент при създаването на проекта и професионализма при изпълнението.
Съвременните решения със затворени горивни камери, вентилатори и въздуховоди успешно решеват отоплението на цели къщи. Ефективността на горивните камери е от 50 до 70%. Дървата, които са необходими са естествено гориво – икономично и екологично. Вентилаторът оптимизира отоплението,като разпределя ефективно топлия въздух от основното помещение към другите стаи. Огнеупорното стъкло от стъклокерамика се поддържа лесно и запазва стаи. Огнеупорното стъкло от стъклокерамика се поддържа лесно и запазва прекия визуален контакт с огъня.

 


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1392

Уеб сайт: http://www.stecar.com

Още фирми от категория Настилки


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook