БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Отопление, Отоплителни инсталации / КАЛОРИЯ ООД

КАЛОРИЯ ООД

За контакти:
Телефон: +359 2 831 11 30
Телефон: +359 2 831 11 31

E-mail:

Информация за фирмата:
Калория" ООД е основана през 1994 година и е официален представител за българския пазар на RIELLO Group. С успех "Калория" ООД предлага на своите клиенти висококачествена горивна техника и топлотехнически съоръжения.
Фирма RIELLO – Италия е най - големият производител на горелки в Европа и разполага с най-големия изследователски център и изпитателна лаборатория. RIELLO има стабилно развитие на световния пазар от 80 години.
Предлага широка гама горелки за нафта, мазут и газ, както и комбинирани нафта - газ и мазут – газ с мощност до 32 MW; пълна гама стенни газови котли за отопление и битова гореща вода, която обхваща различните типове и конструкции, с цел ефективна и икономична работа, за максимален топлинен комфорт с изключително естетичен външен вид и безшумна работа.
Фирма "Калория" ООД има трайно присъствие у нас, като коректен партньор при доставката на съоръжения и с инженеринговата си дейност на отоплителни инсталации, системи със слънчеви колектори, при монтажа на горивно оборудване за индустриални обекти и др. По отношение търговската си дейност, "Калория" ООД има изградена мрежа от представители в цялата страна на основата на коректност и доверие. Това са инженерингови фирми от областта на енергетиката, топлотехниката, промишлеността, клиенти от сферата на селското стопанство, тютюнопроизводството и др.
Основни продукти:
RIELLO произвежда чугунени отоплителни котли, модулиращи стенни газови котли за отопление и битова топла вода, газови проточни бойлери. RIELLO е единственият производител на горелки с различно приложение – за бита, за обществения сектор, за технологични процеси и индустрията.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1184

Още фирми от категория Отопление, Отоплителни инсталации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2022 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook