БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Отопление, Отоплителни инсталации / П и М КОНСУЛТИНГ АД

П И М КОНСУЛТИНГ АД

За контакти:
Телефон: +359 2 961 40 45

E-mail:
Уеб сайт: http://www.pimconsultingbg.com

Информация за фирмата:
П и М Консултинг АД, ПИМ Д. Иванова ЕООД и ПИМ Стройинвест работят повече от седемнадесет години в областта на отоплението, климатизацията, водоснабдяването и канализацията като представителство и дистрибутор на водещи европейски фирми производители на помпи и помпено оборудване - Грундфос, Хома, ISOPlus, ДАБ, Емануел Казис, ZDS, Стаа, Ночи, Айрън пъмп, Данфос, Т.И.С., Фрезе арматур, те извършват инженеринг, проектиране, СМР, монтаж и шеф-монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на отоплителни, водоснабдителни и пречиствателни инсталации.


В трите фирми работи високо квалифициран инженеро-технически персонал, който преминава ежегодно обучение във фирмите-производителки за запознаване с новостите в производствените им програми и усъвършенстване на техническите познания и умения. През последните години П и М Консултинг, ПИМ Д.Иванова и ПИМ Стройинвест многократно печелят търгове, финансирани от световни и български институции.


Фирмите са добре познати в бранша, с централен офис в София и регионални офиси в Пловдив, Видин и Бургас. Техническата база и оборудване, включително и стенд за изпитване и настройка на различни типове помпи съответстват на съвременните технически изисквания. Като гаранционен и извънгаранционен сервиз фирмата поддържа на склад голяма част от консумативите и бързо износващите се резервни части. Шестимата сервизни инженери в София и страната разполагат с всички необходими инструменти и уреди за монтаж, настройка и ремонт на помпите и помпените системи. Цената на успеха е дългогодишната ни неуморна работа за трупане на знания и опит, за създаване на собствен стил и добър имидж, на непрекъснато доказване и усъвършенствуване, на добрата ни инвестиционна политика, на спечеленото доверие.


Девиз: "Свят на доверието".


Структурата и организацията на трите фирми, както и наличието на склад на помпи и системи, високият професионализъм и мотивираност на работещите дават възможност за бърза и професионална реакция при решаване на инженерингови, монтажни, сервизни и други проблеми на клиентите.


Професионализъм, коректност, прецизност, лоялност към партньорите правят П и М Консултинг АД, ПИМ Д.Иванова ЕООД и ПИМ Стройинвест предпочитани партньори.


Фирмени магазини:
ОФИСИ В СТРАНАТА
Пловдив

ул. Пещерско шосе №21

Тел./Факс: (032) 64-10-89

Тел.: (0898) 63-82-74

E-mail: office_pd@pimconsultingbg.com
Видин 3700

ул. Дунавска №42

Тел.: (094) 60-64-25

E-mail: office_vd@pimconsultingbg.com

  
Бургас

Тел.: (0898) 63-82-80

E-mail: office_bs@pimconsultingbg.com


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 850

Още фирми от категория Отопление, Отоплителни инсталации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook