БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли парламент 49 да излъчи кабинет?

Отминали анкети »

Категории / Отопление, Отоплителни инсталации / АСЕНОВЦИ ЕООД

АСЕНОВЦИ ЕООД

За контакти:
Мобилен: +359 898 52 37 25

E-mail:
Уеб сайт: http://www.asenovci.com

Информация за фирмата:
Не само можем - правим го...! Проектиране, изграждане, автоматизация и ремонт на всички видове врати: гаражни, промишлени, портални, дворни, пожароустойчиви. Системи за контрол на достъп.

Фирма АСЕНОВЦИ е основана през 1990 година и е вече със седемнадесет годишно присъствие на пазара. Дейността на фирмата е насочена предимно към проектиране, изграждане и автоматизация на гаражни и дворни врати, както и врати за промишлеността. В партньорски взаимоотношения е и с редица фирми при изграждането на системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа и системи за защита на стоки. Това дава възможност на фирмата да бъде максимално гъвкава по отношение реализирането на възложените проекти и изцяло удовлетворяване желанията на клиентите.
Основни продукти:
Врати - гаражни, промишлени, портални и дворни, пожароустойчиви, автоматични плъзгащи се врати. Автоматизация чрез бутони, дистанционно управление и RFID карти.
Охранителни ролетки

- ламелни - подходящи за охрана на помещения, при които има пряка възможност за нахлуване през различни входове или прозорци. Използват се предимно когато не е необходимо да има показност към вътрешността на помещенията.

- плетени - предназначени предимно за охрана на витрини. Изключително удобни и практични за използване, когато е необходима показност на вътрешността на помещенията.
Бариери за интензивна употреба - за различни входно-изходни пространства с дължина на рамото 2,4 и 6 метра, управлявани чрез бутони, чрез дистанционно управление, чрез система за контрол на достъп.
Антипаркинг устройства - ръчни и автоматизирани.
Системи за защита на стоки - разработени на базата на най-съвременните RFID технологии гарантиращи тяхната висока надеждност и чувствителност. Използват се за охрана на стоки в магазини за дрехи, бельо, обувки, електроника, аудио и видеокасети, козметика, хранителни продукти, супермаркети и много други, при които достъпът до стоките е свободен. Разработени на базата на най-новите RFID технологии, тези системи осигуряват максимална надеждност при контрола на достъп. Достъпът се осигурява чрез RFID тагове. Позволява различни нива на достъпност, както и задаването на времеви достъп.
Ремонти на всякакъв вид изградени врати: секционни, ролетни, плъзгащи се, пожароустойчиви, подмяна на основни възли и механизми.
Безупречна профилактика. Автоматизация на съществуващи врати.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 1255

Уеб сайт: http://www.asenovci.com

Още фирми от категория Отопление, Отоплителни инсталации


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2023 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook