БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Строителство Метални конструкции / Ремонт Инженеринг 2000 АД

РЕМОНТ ИНЖЕНЕРИНГ 2000 АД

За контакти:
Мобилен: 0888 805926

E-mail:

Информация за фирмата:

Ремонт инженеринг 2000” АД е създадено през 1998 год. и е правоприемник на РМЗ към ДФ „Полихим” Девня. То е ремонтно машиностроително предприятие и обслужва химическите заводи и циментов завод в град Девня.

Специализирано е за ремонт и изработка на съоръжения, както от обикновена конструкционна стомана, така и от високо легирана неръждаема стомана.
В дружеството се извършва ремонт на бакова апаратура, цистерни, топлообменна апаратура, като топлообменници, водо- и паро- подгреватели, помпи и редуктори. Извършват се ремонти на запорна арматура, като кранове, вентили и задвижки. Ремонтират се и се настройват предпазни клапани, работещи на високо налягане. Извършва се ремонт на циментови пещи, като се изработва и подменя на част от пеща или на цял бандажен възел.
Изработват се резервни части за всякакви машини и съоръжения работещи в заводите в девненската низина.
Дружеството разполага с проектантска група, която разработва проекти по задание от химическите заводи и „Девня цимент” АД. Проектирани, изработени и монтирани са в „Девня цимент”АД прахоуловителни инсталации с ръкавни филтри, които не отстъпват по качество на западни аналози.
Производствените мощности са разположени в четири корпусни халета с обща застроена площ от 8200 кв.м. Халетата са оборудвани с мостови кранове от 5 до 35 т. В халетата са монтирани производствени машини, като валцоогъваща машина фланцоогъваща машина, абкант, гилотинни ножици режещи до 16 мм дебелина на метала. Разполага и с машина за газово рязане до 200мм и плазмено рязане на метали до75мм. В две от халетата са монтирани металообработващи машини със стружкоотделяне, като универсални стругове фрези борверзи, щосове радиално пробивни машини и други. В друго хале е разположен заваръчен участък, в който са разположени машини за ръчно електродъгово заваряване, аргонно дъгово заваряване и заваряване в защитна среда от аргон.
Дружеството разполага с открити площадки за ремонт на голямо габаритни съоръжения и складови площи разположени на 64 декара.
Дружеството е сертифицирано по ISO 9001:2000 от „Germanisher Lloyd Certification” GmbH Hamburg през 2004 год.


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 4694

Още фирми от категория Строителство Метални конструкции


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2021 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook