БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

ВИДЕО

АНКЕТА

Искате ли оставката на правителството Борисов 3?

Отминали анкети »

Категории / Обков, Брави / КОР ООД

КОР ООД

За контакти:
Мобилен: +359 888 630 840

E-mail:
Уеб сайт: http://www.barieri.com

Информация за фирмата:
КОР" ООД с правата на Генерален Представител за Република България, предоставени от производителя FAAC SpA - Италия, представя върховите постижения за бързи и натоварени бариери, паркинг системи с бариери и боларди, автоматика за врати и портали, автоматични врати за хотели, бензиностанции, административни и обществени сгради, контрол и отчет на достъпа.

С повече от 600 служители и работници, два завода, два отдела за електронни изследвания и един за изследвания в областта на механиката, девет чуждестранни дъщерни компании, и шестдесет и пет дистрибутора в също толкова страни, FAAC е доказан лидер в автоматизираните системи за отваряне на входни и гаражни врати и много значима компания в Европейската индустриална система. Създадена през 1965 година, базирана с централен офис и фабрика в Болоня, FAAC първи прилагат хидравлика при радиалните врати в оператор FAAC 402 CBC , първи използват микропроцесори в електронния котрол и създават SMT технологията, както и опростеното самообучаващо се дистанционно управление SLH.

Във FAAC винаги се е отделяло особено внимание на безопасноста. Това разбиране се доказва от „историческия” избор на хидравличната технология, дефинирана като най-безопасната, и от съответствието на нашите продукти с най-новите Европейски норми и разпоредби за знака СЕ. Преди да се сложи знака СЕ на продуктите ни, FAAC урежда провеждането на независимо лабораторно изпитване за продуктите, не само поотделно за всеки продукт, но и във всичките им възможни комбинации при инсталиране. Това означава, че в случая на FAAC, спазването на Европейските стандарти не е само отбиване на номера чрез просто самодеклариране, а нещо, което е било оценено от призната организация.
Основни продукти:
- Бариери

- Паркинг системи с бариери и боларди

- Автоматика за врати и портали

- Автоматични врати

- Гаражни врати

- Блиндирани врати


Ключови думи:

- не са въведени -- няма въведени продукти -

Сподели:

Посещения на профила: 2303

Уеб сайт: http://www.barieri.com

Още фирми от категория Обков, Брави


Реклама

КОТИРОВКИПАРТНЬОРИ


Социални мрежи: Facebook

Навигация в сайта: Каталог | Новини | Избрано от автора | Медия | Снимка на седмицата | Тема на седмицата | Проекти | Малки обяви

STROEJI.BG: Условия за ползване | За реклама | Контакти

Copyright © 2011-2022 ЕВРОМАРК 2011. Всички права запазени.

Stroeji.bg on Facebook